Vad vi gör

Copywriting & webbcopy

Att tråckla ihop syfte, kanal, målgrupp och tonalitet är tricket för att din webbcopy ska landa rätt. Oavsett om det är högt upp på Google eller rakt i hjärtat hos läsaren. Våra copywriters är erfarna och arbetar alltid nära dig.

Kontakta oss
Vad vi gör

Låt oss prata närmare!

Fyll i formuläret så återkommer vi snabbt som ögat.

Vi skriver för människor

Att skriva webbcopy innebär att arbeta i en mängd olika kanaler med helheten i åtanke. Alltid med tanke på människorna man skriver för och var i kundresan de befinner sig. Hos oss är webbcopy lite av en specialitet – en passion och ett hantverk. Här ryms tonalitet, konvertering, ranking, tillgänglighet, kanal och varumärke. En stor och viktig del av kommunikationen.

SEO-texter som syns i mängden

Att skriva en text som inte är SEO-anpassad är som att ordna en fest utan att skicka ut inbjudningar. För att festen ska bli lyckad och locka rätt personer behöver du ha kunskap om din målgrupp och vad de gillar. Därefter kan du hitta begrepp och fraser som kan vara relevanta för målgruppen att söka på. Sedan behöver du följa upp sökvolymerna.

Det ger en bra fingervisning om vilka ord texten bör innehålla och var fokus bör ligga. Det kan låta enkelt men ett vanligt misstag är att man använder begrepp som ingen söker på. Därför är SEO-optimerade texter en självklar del av vår arbetsprocess. Vi hjälper dig att nischa din produkt eller tjänst så den sticker ut bland konkurrenterna. Så att rätt människor kan hitta till dig.

Du kan även vända dig till oss om du behöver hjälp med UX- eller microcopy i appar, köpflöden eller kampanjtexter. Våra digitala copywriters kan hantverket med att sy ihop den digitala helheten i alla kanaler.