Vad vi gör

Anlita en
bildredaktör

En bildredaktör avlastar dig med att uppdatera bildmanéret och tar löpande fram nya bilder, illustrationer och infografik. Vi erbjuder även utbildningar inom bildspråk, komposition och teknik.

Kontakta oss
Vad vi gör

Låt oss prata närmare!

Fyll i formuläret så återkommer vi snabbt som ögat.

Bildredaktören får ditt varumärke att växa

Valet av bilder betyder mer än vad man kan tro. En bild, använd på rätt sätt, förstärker ditt varumärke och budskap, ökar din SEO-ranking och underlättar tillgängligheten. Ett samspel mellan text och bild lyfter din digitala kommunikation till nya nivåer.

Medvetet bildspråk och ordning på bildbanken

Våra bildredaktörer kan det här med att låta text och bild jobba ihop, på riktigt. Med infografik, symboler eller foton hjälper vi dig att göra det krångliga mer begripligt. En bildredaktör gör ett otydligt bildspråk tydligt genom att bearbeta tonaliteten, formen och uttrycket. Som återspeglar ditt varumärke – ditt unika signum.

Vi utformar ditt nya bildspråk eller underhåller ditt befintliga samtidigt som vi ordnar upp bildbanken. Vi jobbar dessutom gärna på plats hos
dig när vi tar oss an arbetet med din visuella kommunikation. Vi tror att vi kan göra ett bättre jobb på det sättet.

En bra tumregel för bilder

Ibland tenderar bilder att utgöra dekorationer på sajter istället för att tillföra ett eget värde och förstärka kommunikationen. En bra tumregel är att inte låta bilden säga exakt samma sak som texten.

Om du skriver en artikel som handlar om nyttan med C-vitamin är det bättre att välja en bild på en pigg och aktiv person än en bild på en apelsin. Försök att hitta bilder som känns naturliga och går att identifiera sig med.

”Papperstidningar och tryckta annonskampanjer nöjer sig sällan med Arial, iStockbilder och Powerpointgrafik, så varför skulle vi göra det i den digitala världen?”

Mattias Arell Räms, Curious Mind