Vad vi gör

Film- & video­produktion

Vi gör småskaliga filmproduktioner som kommer ut snabbt och i rätt tid. Mer än mobilfilm men enklare än storskaliga filmproduktioner.

Kontakta oss
Vad vi gör

Låt oss prata närmare!

Fyll i formuläret så återkommer vi snabbt som ögat.

Film för webb & sociala medier

Vi gör allt rörligt för webben. Från varumärkesbyggande filmer till events, rekryteringsfilmer, informationsfilmer, reportage och kunskapsspridande filmer med grafiska element. Vi erbjuder små filmteam som kan göra allt – från idé till färdig film.

Så arbetar vi med film till webben

Oavsett om du beställt 923856 filmer eller är helt färsk på beställarsidan hjälper vi dig att skapa rätt videoinnehåll. Som digital contentbyrå vet vi att det är innehållet som räknas och vi vet vad som fungerar på webben. Vi vet också att slimmade produktioner ofta är de snabbaste och mest effektiva.

Våra 5 steg till film:

 1. Behovsanalys
  En av de viktigaste punkterna. Tillsammans med dig tar vi reda på vad du faktiskt behöver och vad som krävs för att genomföra det.
 2. Research och planering
  Gäller det större filmproduktioner hjälper vi till med allt från research och intervjufrågor till dramaturgi och manusarbete.
 3. Produktion
  Utifrån budget, behov och syfte filmar och skapar vi din video.
 4. Efterproduktion
  Klippning, Grafik, textning, färg- och ljuskorrigering. Här förvandlas materialet till en helhet.
 5. Leverans
  När våra gemensamma avstämningar och korr är avklarade har videon tagit form och är klar.

Vad händer sedan?

Vill du kanske sätta upp KPI:er för din film? Hitta den ultimata distributionsplanen? Med contentbyrån i ryggen kan vi erbjuda experter i allt från digital analys till distribution i sociala medier.

Behöver du en social media manager för mobilfilm?

Vill du ha löpande hjälp med engagerande stories och korta intervjuer filmade med mobilen? Då har vi social media managers redo att stötta upp.