Vad vi gör

Anlita en social media manager

En social media manager från Curious Mind hjälper dig med strategi, genomförande och kontinuerlig uppföljning av dina sociala kanaler.

Kontakta oss
Vad vi gör

Låt oss prata närmare!

Fyll i formuläret så återkommer vi snabbt som ögat.

Allt kommunikationsarbete utgår från en genomtänkt plan samt någon som tar ett tydligt ansvar över det. Kommunikation i dina sociala kanaler är inget undantag. Våra social media managers underhåller dina sociala kanaler med utgångspunkt av företagets övriga kommunikation och ser till att allt håller ihop.

En social media manager från Curious Mind arbetar inhouse hos dig

En social media manager från oss sitter alltid inhouse hos dig och jobbar med dina sociala medier. På det sättet kommer vi nära dig som kund, ert varumärke och verksamhet – samtidigt som ni har möjlighet att ta del av våra kunskaper och kan dana in dessa i ert arbetssätt. Våra social media managers håller i planering, produktion och uppföljning av hela din sociala närvaro. Vi planerar hur många poster som ska skapas i vilka kanaler och bearbetar dem kreativt med innehåll, vinkel och tonalitet.

Vi arbetar alltid strategiskt med dina sociala kanaler. Den nästan viktigaste delen i bearbetningen av innehåll i sociala kanaler är att mäta och utvärdera vad som kan göras ännu bättre. Vad är egentligen en lyckad post på Facebook? Ska den nå så många som möjligt, skapa engagemang eller fungera varumärkesbyggande? För att mäta rätt sätter vi redan från början både syfte och mål med varje specifik post.

Tänk på tonen i dina sociala kanaler

Många kommentarer att hantera? Grattis! Varje kontakttillfälle med dina besökare är en möjlighet. Du får en möjlighet att förstå, skapa tillit och lojalitet hos dina kunder. I dessa sammanhang är tonen och snabbheten bland det viktigaste att arbeta med.
Vi är vana vid att rådge, hantera och besvara kommentarer som kommer in i dina olika sociala kanaler och jobbar gärna i nära samarbete med kundtjänst och andra berörda avdelningar.

Vill du ha företagsfilmer snäppet över mobilfilm?

Vårt filmteam kan göra allt – från idé till färdig film. Vi kommer fullt utrustade och gör småskaliga och proffsiga filmproduktioner som kommer ut snabbt och vid rätt tid. Läs mer här!