Vad vi gör

Anlita en webbredaktör

Webbredaktören ansvarar för din externa och interna webbplats och allt innehåll som publiceras på dem. När strategier, planer och budgetar är satta är det webbredaktören som arbetar ut allt på webben med den där berömda fingertoppskänslan.

Kontakta oss
Vad vi gör

Låt oss prata närmare!

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Webbredaktören – med användaren i fokus

Ingen bevakar dina målgruppers intressen på webben så mycket som webbredaktören. Det är hen som ansvarar för att din sajt följer en logisk struktur, att det inte finns några brutna länkar och dubbelpublicerat innehåll samt att alla webbsidor har relevant och aktuell information. En webbredaktör har insikt i dina besökares användarbeteenden och vet hur innehållet på dina sidor ska disponeras på bästa sätt efter syfte, kanal och målgrupp. Webbredaktören har även kunskap inom bildhantering, sökordsoptimering (SEO), klarspråk samt tillgänglig och inkluderande kommunikation både inom både text och bild.

Från migrering till optimering av din webb

Våra webbredaktörer har erfarenhet av en mängd olika CMS/publiceringssystem och sätter sig därför snabbt in i er arbetsvardag. Vi arbetar alltid datadrivet med SEO som en integrerad del av arbetsprocessen.

Vi arbetar både med löpande stöd av webbplatser och med sajtprojekt där gammalt ska bli nytt. Helhetsperspektivet är ett naturligt nav för oss där allt innehåll, inklusive de sociala kanalerna inkluderas och vi ser till att allt hänger ihop och lirar med dina övergripande kommunikationsplaner.

Ju närmare ditt varumärke och din verksamhet vi är desto bättre kan vi bidra till det dagliga arbetet med dina digitala kanaler. Därför sitter vi ofta inhouse hos dig. Om du behöver utbilda dina egna redaktörer är vi gärna behjälpliga med vidareutbildning och workshops.