Vad vi gör

Digital projektledare

Våra digitala projektledare kan hantverket i grunden. Vi är strateger med djup kunskap om det praktiska arbetet, och med stenkoll på hur olika innehållsprojekt fungerar i praktiken.

Kontakta oss
Vad vi gör

Låt oss prata närmare!

Fyll i formuläret så återkommer vi snabbt som ögat.

Med många och varierande projekt i ryggen så vet vi både vad som krävs för att lyckas och vilka problem som kanske måste lösas på vägen. Vi utgör ofta bryggan mellan agila processer och mer traditionell projektuppsättning, och är vana att anpassa, justera och trixa för att sammanfoga de olika arbetssätten.

Erfarna projektledare som hjälper er i mål

Vi har erfarenhet från flera olika projektmodeller och är duktiga på att snabbt anamma den metodik er organisation jobbar med. Dessutom är vi lösningsorienterade och har lång erfarenhet av att arbeta i olika team. Vi gör oss bra i situationer där ni kört fast, när projekt går på tomgång och inte kommer vidare. Där kan vi ofta hitta vägar framåt, få upp styrfarten och hjälpa er att nå i mål.

Projekt vi gärna ger oss i kast med kan till exempel vara uppstart av marketing automation-arbete, migreringsprojekt och utrullning av nya system eller verktyg. Vi har också hjälpt större organisationer att implementera arbetssätt och processer för löpande innehållsarbete.

Även projektledning handlar om användarupplevelse

Vi har ett djupt rotat kundperspektiv, i alla projekt vi driver. Att förstå värdet för slutanvändaren ser vi som en av de viktigaste ingredienserna i projektledning. Vår erfarenhet säger oss att kvaliteten på en leverans ökar i direkt relation till teamets kundinsikter. Om alla projektdeltagare, från styrgrupp och projektledare till utvecklare, förstår användarnyttan – då kommer resultatet att bli lyckat.