Vad vi gör

Workshops inom digital marknadsföring

Ibland behöver man hjälp utifrån att få en nytändning i sitt arbete med digitala medier. Oavsett om du har en redaktion, ett team eller en hel avdelning så kan man ha nytta av att nyutbilda sig inom sitt hantverk och få lite inspiration. Vi skräddarsyr workshopupplägg för olika kunder inom det digitala och hjälper er spetsa er kompetens.

Kontakta oss
Vad vi gör

Låt oss prata närmare!

Fyll i formuläret så återkommer vi snabbt som ögat.

Inspiration för ert arbete

Våra utbildningar anpassas efter er förfrågan. Vanligt är att vi startar våra workshops med trendspaningar från branschen eller en inspirationsföreläsning. För att väcka hjärncellerna brukar vi även välja ut ett par passande övningar som hjälper alla att bli varma i kläderna. Hur resten ser ut beror på ert behov. Vi ser att kunder får allra mest nytta om man delar upp en utbildning på två eller fler tillfällen.

Kulturbyggande

Vi vet hur det ser ut ute på företag. Vi är ofta ute hos kund och driver och arbetar i tvärfunktionella tea, agila redaktioner och i projekt som designsprintar. Med vår samlade erfarenhet kan vi vägleda och ge råd inom hur ni strukturerar ert arbete, organiserar er och kultiverar era värderingar inom ert contentskapande.

Detta är inget som görs över en natt, men ibland räcker det med att få en energiinjektion för att börja resan mot ett sammansvetsat team med en enad syn vilken kultur man vill ha i sitt dagliga arbete.

Individuell coaching

Något som vi ofta får förfrågan om är att skrivcoacha. Vi kan anpassa detta efter olika nivåer och inriktningar. Därtill har vi möjlighet att erbjuda individuell coachning där vi ger feedback på skarpa texter som ni kan ha nytta av direkt.

Facilitering

Fråga oss om facilitering. Vi kan hoppa in och hjälpa er att hålla olika former av workshops, arbetsmöten och annat som rör digital kommunikation, marknadsföring och skapande av texter och innehåll.

Vi föreläser inom:

  • UX
  • Copy & content
  • Sociala medier
  • Contentstrategi
  • SEO och att skriva för sökmotorer